Kunnen de geprinte teksten en klein beetje worden verplaatst?

Als u ervoor gezorgd heeft dat bij het printen van uw aanvraag de marges en schaling niet worden aangepast kan het toch nog nodig zijn dat je de teksten een klein beetje verschoven wilt hebben om ze perfect in de vakken van uw voorgedrukte fomulier te krijgen.

Daarvoor kunt u bij het downloaden van de te printen pdf marges opgeven zodat uw teksten worden verschoven naar links/rechts of boven/beneden.

Als u aanvraag al geprint is moet je deze terugzetten naar Ready to print om de pdf nogmaals te downloaden. Dit kan tot 24 uur nadat je de pdf voor het eerst hebt geprint.

Als je de pdf download vul je voordat je op de Print knop drukt eerste de gewenste marge in bij de vakken Right en Down in millimeters:

Voor een marge naar links of boven vul je een negatieve waarde in. De pdf die je nu hebt gedownload is verschoven en moet