Legalisatie aanvragen

De KvK legaliseert de handtekening(en) op een document. Hiermee bevestigt de KvK dat het document is ondertekend door een binnen de betreffende fima bevoegde persoon. De KvK legaliseert geen documenten die in strijd zijn met de wet, bijvoorbeeld als het document gericht is tegen een geloof of ras. Ook legaliseert de KvK geen document dat een aantoonbare onwaarheid bevat. Met een legalisatie doet de KvK geen enkele uitspraak over de inhoud van het stuk.

Het aanmaken van een legalisatie is samen met certificatie het makkelijkste type document om aan te maken in oorsprongsdocumenten.nl.

Voor het aanvragen van een legalisatie hoeft slechts één of meerdere te legaliseren pdf's te worden geüpload. Per te legaliseren pdf kan u aangeven of er kopieën voor de legalisatie moeten worden meegesturen en of de legalisatie wilt printen op de originele papieren factuur.

Print on original

Om een legalisatie te kunnen printen op de originele papieren factuur vult u bij de pdf het vak Print on original bijvoorbeeld het factuurnummer in:

 

In dit geval wordt bij het printen alleen de stempel van de KvK, met daarin uw factuurnummer, naar de printer gestuurd en kan uw daarom printen over de originele factuur. 

 

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk