Statussen van getekende aanvragen

Voordat een getekende aanvraag geprint mag worden moet hij door de KvK goedgekeurd worden. In afwachting van de behandeling heeft uw aanvraag status Awaiting coc.

Als uw aanvraag in behandeling wordt genomen kan hij de volgende statussen krijgen:

• In progress
  • On hold
  • Approved

Uw aanvraag hoeft niet noodzakelijk al deze statussen te doorlopen en kan direct naar Approved gaan

Als uw aanvraag wordt goedgekeurd krijgt hij na de status Requesting document de status Ready to print en kan uw aanvraag geprint worden.

Als uw aanvraag wordt afgekeurd krijgt hij de status Rejected.