STAP 4: het nieuwe certificaat aanmelden bij de KvK

Het nieuwe certificaat van QuoVadis moet bij de Kamer van Koophandel bekend worden gemaakt als horende bij uw persoon en het bedrijf waarvoor u werkt.

Gelukkig bent u klant oosprongsdocumenten.nl en kan dat in 1 klik!

In het account scherm waar u net het nieuwe certificaat heeft geinstalleerd drukt u op SEND PUBLIC KEY:

U bevestigt dat u inderdaad het nieuwe certificaat wilt aanmelden en een email met het publieke deel is onderweg naar uw Kamer van Koophandel. U krijgt het een kopie van deze mail.

Zodra de Kamer per mail wordt bevestigd dat het nieuwe certificaat is geladen kunt u tekenen met het nieuwe certificaat. Tot die tijd moet u tekenen met het oude certificaat.

U bent nu klaar!