naar welke STAP 3 moet ik?

Om het het nieuwe certificaat te kunnen gebruiken moet het worden geladen in OSD.

Dit kan op 2 manieren:

1. U gebruikt Sign and Print, u kunt willekeurige browser gebruiken en heeft Java niet geinstalleerd en u drukt op het gele sleuteltje in de kolom Sign and Print:
    Als u tekent zit u dit:mceclip0.png
  2. U gebruikt nog de Java applets. U moet Internet Explorer gebruiken en u drukt op het gele sleuteltje in de kolom Java:

en als u tekent ziet het er zo uit:

Naar welke STAP 3 moet ik nu:

Als je Sign and Print gebruikt ga dan hierheen voor de instructie voor het configureren van OSD.

Als u Java gebruikt gaan dan hierheen voor de instructie voor het configureren van OSD.