Help! Ik heb 26 februari een mail van QuoVadis ontvangen...

Woensdag 26 februari 2020 heeft QuoVadis een aantal klanten een mail gestuurd over de intrekking uw certificaat van QuoVadis:

U moet het volgende doen:

1. Het nieuwe certificaat downloaden
  2. Het certificaat verplaatsen naar een plek waar hij niet per ongeluk verwijderd wordt
  3. De applicatie OSD configureren voor het gebruik van je nieuwe certificaat
  4. Het nieuwe certificaat aanmelden bij de KvK vanuit de applicatie OSD

Klik hier voor gedetailleerde informatie voor gebruikers die hun certificate direct bij QuoVadis hebben gekocht.