Printers synchroniseren

Voordat je kan printen moeten de printers die op je PC geïnstalleerd zijn worden gesynchroniseerd met de applicatie van oorsprongsdocumenten.nl.

Druk rechtsbovenin de applicatie op de link admin:

Ga vervolgens in het menu Printer naar Show printers:

Als u nog nooit uw printers heeft gesynchroniseerd is het scherm leeg en ziet u alleen de link Refresh printers:

Klik op die link een een lijst met alle printer geinstalleerd op uw machine verschijnt met alles lades die u kan gebruiken om op te printen:

(als bij u in beeld alleen maar Refreshing printers... blijft staan controleer dan of Java goed is geïnstalleerd)

Kies de de lade waarop u wilt printen uit door deze aan te vinken in de kolom Show:

De aangevinkte laden kunnen bij het printen van bijvoorbeeld een CvO of EUR.1 worden gebruikt om op te printen.

Als uw printer dubbelzijdig kan printen vinkt u de kolom Duplex aan en dan wordt een EUR.1 standaard dubbelzijdig voor u afgedrukt (dit is per job weer uit te zetten):

Nadat u uw printers heeft gesynchroniseerd kunt u het printen op die printers testen vanuit hetzelfde admin menu.