Wat is Java?

Java is een programmeertaal en computerplatform. Java is door Sun Microsystems geïntroduceerd in 1995. Veel applicaties en websites werken alleen als Java op uw systeem is geïnstalleerd.

Java wordt door oorsprongsdocumenten.nl gebruikt om aanvragen te tekenen en te printen:

Zonder Java zou u niet de voordelen hebben van een online applicatie, bijvoorbeeld geen installatie van software, en toch kunnen uw aanvragen kunnen tekenen en printen vanuit uw browser.