Annuleren van een aanvraag

Bent u niet meer geïnteresseerd in een aanvraag dan kunt u die aanvraag annuleren. Dit betekent dat hij standaard niet meer zichtbaar is in het hoofdscherm. 

Klik op de te annuleren aanvraag naast de referentie, de toolbar komt tevoorschijn:

Klik op de link Cancel om de aanvraag te annuleren.

De aanvraag is geannuleerd maar niet verwijderd. Wilt u later toch nog beschikken over de inhoud van deze aanvraag dan kunt u hem weer zichtbaar maken door rechts in het scherm in het vak Filter certificate state op de link Cancelled, alleen geannuleerde aanvraag zijn daarna zichtbaar:

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments