Een nieuwe aanvraag tekenen

Aanvragen met status New zijn klaar om getekend te worden, klik op het sleutel-icoon om de aanvraag tekenen:

Er wordt een dialoog geopend voor het tekenen van een aanvraag:

Hier vul je de gegevens in van jou PKI-Overheid certificaat in, heb je een softtoken (.p12 bestand) klik dan op de browse link en blader naar het bestand op je harde schijf waar het token staat. Vul de alias (meestal je volledige naam) een password (opgegeven bij aanvraag) van je PKI-Overheid certificaat in en druk op de knop Sign.

Teken je met een hardtoken vink dan sign using hardtoken aan, het invullen van de Certificate location is dan niet meer van toepassing:

Het invullen van je alias en password uiteraard wel.