Een nieuw oorsprongsdocument aanmaken

Om een nieuwe oorsprongsdocumenten aan te maken klikt u in het hoofdscherm linksboven op de knop Create. Klik in het menu op het type document dat u aan wilt maken.

Bijvoorbeeld om een Certificaat van Oorsprong aan te maken:

Volg daarna de instructies in het rechter gedeelte van de wizard:

Als de hulp niet zichtbaar is omdat het paneel dichtgeklapt is druk op de blauwe balk met de tekst Hulp bij invullen om het paneel open te klappen: