Activeren en deactiveren van gebruikers

Nieuwe gebruikers moeten gactiveerd voordat ze gebruikt kunnen worden. Klik in het User overzichtscherm van het adminscherm op de link activate van de betreffende gebruiker:

De gebruikers ontvangt een email met daarin een link naar een scherm van de applicatie waar een nieuw wachtwoord gezet kan worden.

Wanneer een gebruikersaccount niet meer nodig is kan de gebruiker worden gedeactiveerd worden door op de link disable te klikken.

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments