Installeren Oracle Java

Om vanuit de browser aanvragen voor oorsprongdocumenten digitaal te kunnen tekenen en afdrukken heeft u Java nodig. De eenvoudigste manier om te controleren of u Java al geïnstalleerd heeft is hier: http://java.com/verify

Is Java goed geinstalleerd dan ziet u iets alsvolgt:

De voorkeur van oorsprongsdocumenten.nl gaat uit naar de 32 bits versie van Java JRE/JDK. De 64 bits wordt wel ondersteund maar dan moet u ook de 64 bits versie van Internet Explorer gebruiken en dat is niet standaard.

Heeft u Java nog niet geïnstalleerd volg dan de link "Download" op deze dezelfde pagina.